Samen met DeGoedeZaak voert de Woonbond campagne voor betaalbare huurwoningen, het wegwerken van wachtlijsten voor sociale huur, en het aanpakken van huisjesmelkers. Wij willen dat de politiek weer gaat werken voor huurders en woningzoekenden.

De wooncrisis is niet uit de lucht komen vallen, maar resultaat van slechte politieke keuzes. Een nieuw kabinet moet het roer omgooien en met oplossingen komen. Onze petitie(externe link) gericht aan de nieuwe minister van Volkshuisvesting is inmiddels al meer dan 14.000 keer getekend. 

Mail partijen, pak de wooncrisis aan!

In maart zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Het is belangrijk dat partijen in aanloop naar deze verkiezingen vaak te horen krijgen dat we echte oplossingen willen voor de wooncrisis. Via de actiepagina van DeGoedeZaak(externe link) kun je nu ook een mail sturen naar verschillende politieke partijen. Laat ze weten dat betaalbaar wonen bij de verkiezingen hoog op de agenda moet. En dat regeren betekent de wooncrisis echt oplossen!