Op 22 en 23 juni is de Woonbond gesloten. In juli en augustus is de Huurderslijn, de telefonische ledenservice van de Woonbond, bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 10 tot 13 uur.

Vanaf september is de Huurderslijn weer bereikbaar op de gebruikelijke tijden. Maandag tot en met donderdag van 10 tot 13 uur en dinsdagavond ook van 18.30 tot 20 uur.

Telefonische ledenservice

De Huurderslijn helpt leden van de Woonbond met antwoorden op allerhande vragen over huren. Ben je lid en heb je advies nodig? Dan kun je bellen met 020-5517755. In juli en augustus kan dit op maandag, woensdag en donderdag van 10 tot 13 uur. Vanaf september kan het ook weer op dinsdagen tussen 10 en 13 uur en op dinsdagavond.

Inloggen en vraag stellen

Als je lid bent en advies nodig hebt kun je daar ook online om vragen. Met dit formulier voor leden kun je een vraag stellen aan de lederservice. Je moet dan eerst inloggen. Dat kan met het e-mailadres dat bij je lidmaatschap hoort en het wachtwoord dat je zelf hebt ingesteld.