De redactie van Huurwijzer – woonmagazine voor huurders wil het tijdschrift verbeteren. We willen het huurdersgeluid nog sterker laten horen en Huurwijzer breder verspreiden. Doe mee aan het lezersonderzoek!

Huurwijzer 1 ligt in het voorjaar van 2023 in alle bibliotheken in Nederland. Mathijs ten Broeke 

De wooncrisis woekert onverminderd voort. Voorlichting over huurrechten wordt alsmaar belangrijker voor huurders en woningzoekenden. Begin dit jaar heeft de Woonbond daarom zijn woonmagazine Huurwijzer onder alle bibliotheken in Nederland verspreid.

Toegankelijker voor breder publiek

Nu willen wij Huurwijzer een verbeterslag geven. Zodat inhoud en vorm nog toegankelijker worden voor een breder publiek.

Hoe lees jij je (online) nieuws?

Graag nemen we jouw ideeën in onze verbeterplannen mee. Ook als je Huurwijzer (nog) niet leest, is je input relevant. Want hoe lees jij je nieuws en tijdschriften? Online of via een app? En over welke huuronderwerpen zou je meer willen weten?

Digitaal, online of papier?

Zou je Huurwijzer digitaal of online willen lezen? Of liever gewoon op papier? Is Huurwijzer makkelijk leesbaar? Welke rubrieken vind je interessant?

Doe mee aan het Lezersonderzoek!

Via een lezersonderzoek willen we deze en andere zaken in kaart brengen. Je helpt ons enorm door de vragenlijst(externe link) in te vullen! Het kost ongeveer 10 tot 15 minuten. Onder deelnemers worden vijf VVV-bonnen ter waarde van € 20,- verloot.