Huren en recht Het boek ‘Huurdersrecht’ beschrijft in heldere taal wat je rechten en plichten zijn als huurder van een woning, kamer of andere woonruimte.

Getty

Wat zijn je rechten en plichten als het om huren van woonruimte gaat? De Woonbond geeft antwoord in de achtste, geheel herziene druk van het boek Huurdersrecht. Een onmisbare gids voor iedere huurder van woonruimte.

Wat is jouw vraag?

Teken je binnenkort een huurcontract? Laat het onderhoud van je woning te wensen over? Neemt de verhuurder jouw klachten niet serieus? Moet je een enorm bedrag aan servicekosten bijbetalen? Heb je ten onrechte bemiddelingskosten betaald? Zijn er sloopplannen voor jouw woning? Of zegt de verhuurder dat je weg moet, omdat de woning wordt verkocht?

Wij geven antwoord

De juristen en andere experts van de Woonbond vertellen je in Huurdersrecht wat je in deze situaties en in allerlei andere gevallen kunt ondernemen.

Ook dit naslagwerk in je boekenkast?

Huurdersrecht is vanaf nu verkrijgbaar in de webwinkel van de Woonbond. Dit boek is de geheel herziene uitgave van de eerdere Woonbondpublicatie met dezelfde naam.