Vector Vectoren door Vecteezy

Voor de verduurzaming is Mooiland een  contract voor 9 jaar aangegaan met ELK groep, De Variabele en Knaapen Groep.

ELK en De Variabele hebben kantoor Nijmegen, en Knaapen in Son.

Met ELK wordt al samengewerkt, wat heel goed gaat, en de andere twee zijn nieuw voor Mooiland.  Zowel de Variabele als Knaapen Groep hebben heel veel ervaring in met name de klantreis, en dat is een belangrijke reden waarom Mooiland met hun verder wil.

Voor de nieuwbouw werkt Mooiland voortaan samen met Jansen de Jong Groep uit ’s-Hertogenbosch en Bouwmij Janssen uit Venray. Mooiland heeft al ervaring met deze clubs, en zij willen graag exclusiever met  deze verder.

Voor de schoonmaak werken in het kerngebied van Mooiland vanaf 1 april a.s. schoonmaakbedrijf Aalbers en schoonmaakbedrijf Toekomst. Het gaat dan om liften, ramen, gezamenlijke ruimtes, entrees etc.in 270 complexen en 6800 woningen.