Zondag 10 maart houden we samen met de FNV en milieuorganisaties een demonstratie voor eerlijk en betaalbaar klimaatbeleid. De Eerlijke Klimaatmars! Doet uw huurdersorganisatie mee?

We beginnen om 13:00 uur op de Dam in Amsterdam. Vanaf daar lopen we een route door Amsterdam, waarbij weer op de Dam zullen eindigen.

Waarom?
Voor een effectief klimaatbeleid, waarbij de grote vervuilers eerlijk meebetalen. Waarbij huurders niet de rekening gepresenteerd krijgen van het verduurzamen van woningen. Wij willen dat de belastingdruk voor sociale verhuurders omlaag gaat, zodat dat geld geïnvesteerd kan worden in het energiezuinig maken van woningen, zonder stijgende woonlasten. En ook in de commerciële huursector moeten huurwoningen hoognodig aan worden gepakt. Bovendien moeten lage inkomens ontzien worden bij de stijgende energierekening. We zijn voor een effectief én eerlijk klimaatbeleid. Doe mee!

Samen met een bus naar de Eerlijke Klimaatmars?
Wil uw huurdersorganisatie met een bus vol huurders naar de Klimaatmars? De Woonbond kan (tot een maximum aantal van 10 bussen) €250,- per bus bijdragen. Voorwaarde is wel dat de bus zo goed als vol met demonstranten vertrekt. Meer weten of alvast een bus boeken? Vul uw gegevens in op het webformulier en we nemen contact met u op.